Home

Renovirana Stara zelena pijaca

1prva-r12r

 

Pogledaj prezentaciju . . .

        

     Са циљем да обезбедимо боље услове за рад и пословање, како закупцима тезги на пијаци, тако и корисницима пијачних услуга и свим грађанима,  после завршене изградње и реконструкције Старе зелене пијаце,  ЈП „Пословни центар“ Крушевац је и у овој години наставио са радовима око реновирања и уређења исте.

 

     Сам прилаз пијаце је добио нови изглед постављањем светлеће рекламе на улазном порталу.

 

     Млечни салон је комплетно реновиран, извршена је замена  столарије, урађена нова фасада на спољном делу и побољшан квалитет услуга издавања простора постављањем нових расхладних витрина унутар салона.

 

     ЈП „Пословни центар“ се такође побринуо да унапреди и сам систем за контролу наплате пијачне квите уводећи наплату преко мобилних терминала, који има за циљ комплетан преглед стања попуњености пијачних тезги, праћење и контролу рада инкасаната, као и све врсте тренутних активности, анализа и провера на пијаци.

 

      На око 3.800м² налази се 29 локала и привремених објеката, 24 занатска штанда и 7 занатских тезги, 213 пољопривредних тезги, као и 69 места у млечном салону за продају млека и млечних производа, јаја, месних производа и друге лако кварљиве робе.

 

     Завршетком реновирања, пијаца данас има потпуно нов изглед и попримила је један савремен и уређен систем услуге „све на једном месту“.

 

     1        2


     PORTAL NOCNI        5


     6        7


     8        9


     10        11


     12        13


     14        15


     16        17


     18        19


     20        21


     22        23